medieval music

Das zamus - Kölner Fest für alte Musik 2019 steht bevor. Mein Sohn Max Severin war so freundlich, ein kleines Interview Video über das geplante Konzert von Candens Lilium (mit Christine Mothes, Albrecht Maurer, Norbert Rodenkirchen) zu produzieren. Hier ist es. Wo und wann findet das Konzert statt: am Sonntagnachmittag 7.4. um 16:00 Uhr im Museum Schnütgen.
O quam mirabilis est, Hildegard von Bingen This nice little Sequentia track here – although slightly wrongly announced by the SONY youtube channel - has been a live changing experience for me 21 years ago. Yanet Youngdahl sings the antiphon and Norbert Rodenkirchen plays flute, so it is a duo. During her last active year our beloved codirector Barbara Thornton had worked with the outstanding soprano Janet Youngdahl and me on a brandnew concept of accompaniment for music of Hildegard von...